Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Noaptea Alba a Reducerilor

29.07.2011
Brosura eveniment

Gold Plaza anunta editia de vara a marilor reduceri!

Vino la Noaptea Alba a Reducerilor, vineri, 29 iulie intre orele 20:00 si 01:00. Reducerile te vor lua prin surprindere si vei avea parte de multe surprize, shopping si distractie.

In cadrul evenimentului vom gazdui concursul de frumusete Mister Maramures, organizat de Lorand Coza si David Birtas. Cei mai frumosi baieti ai maramuresului se vor intrece vineri, 29 iulie, in finala concursului. De asemenea, in spectacol sunt incluse momente Cozeur si lansarea colectiei Fleurs d’Alinka a Alinei Farte.

Invitat special al editiei de vara a Noptii Albe a Reducerilor este Cosmina Pasarin care cu siguranta va face ca seara sa fie una de exceptie!

Mister34Mister33Mister32Mister31
Mister30Mister29Mister28Mister27
Mister26Mister25Mister24Mister23
Mister22Mister21Mister20Mister19
Mister18Mister17Mister16Mister15
Mister14Mister13Mister12Mister11
Mister10Mister9Mister8Mister7
Mister6Mister5Mister4Mister3
Mister2Mister1

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Stefan Hrusca ne colinda de ziua lui la Gold Plaza!
Ce poate fi mai frumos decat sa-ti sarbatoresti ziua pe plaiurile unde te-ai nascut si ai copilarit, in timp ce le colinzi oamenilor care te iubesc? Chiar de ziua lui de nastere, Stefan Hrusca va concerta la el acasa, in Maramures, pe 8 decembrie, de la ora 19, la Gold Plaza! Veniti sa-i spunem impreuna “la multi ani” si sa ne pregatim de marea sarbatoare a Craciunului! Te asteptam asadar la concertul extraordinar de colinde cu Stefan Hrusca, pe 8 decembrie, de la ora 19, numai la Gold Plaza!
citeste mai mult
Targul de Voluntariat 2015
Sambata, 5 decembrie 2015, cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor, 25 de asociatii si fundatii din Maramures vor fi prezente in Gold Plaza, la parter, incepand cu ora 15, la a IV-a editie a Targului de Voluntariat. Manifestarea isi propune sa promoveze voluntariatul si activitatile de voluntariat incluse in oferta organizatiilor partenere. In cele 4 ore de activitati, organizatorii au pregatit un program pentru scena, unde sunt incluse cantece, animatie, jocuri, demonstratii, scenete si multe alte activitati. Iar la standuri, voluntarii celor 25 de organizatii implicate au pregatit ateliere de creatie, photovoice si prezentari de activitati de voluntariat local sau international.
citeste mai mult
Targ de Jucarii
Targ de Jucarii
05.12.2015
Ii invităm pe copiii dumneavoastra la o lectie despre generozitate si viata reala la Targul de Jucarii ce va avea loc in Gold Plaza, etaj 2, pe 5 decembrie, ora 11:00. Aici, copiii pot sa-si vanda jucariile, sa faca schimburi cu alti copii sau sa doneze jucarii pentru alti copii. La Targul de Jucarii unde micii negustori ne vor incanta cu abilitatile lor, vom avea ateliere de creatie decoratiuni oferite de Asociatia Scoala si Arta Baia Mare. Va asteptsm cu drag!
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz